Idag sitter jag här och längtar efter sportlovet. Lite extra faktiskt.

Även om vi inte ska vara lediga så känns det som en milstolpe, en viktig tid, det är nu dagarna börjar bli längre, solen tittar fram, och oavsett om man stannar hemma eller åker iväg så tar vi ett stort kliv närmare våren. Underbart är väl att ge sig iväg ut på långa promenader eller skridskoturer, att det inte längre är kolmörkt på väg till och från jobb och skola och att veta att snart har vi den bästa tiden framför oss! I väntan på detta hoppas jag att sjukstugan ska ha gjort sitt här hemma. 3 av 4 ligger däckade, och själv går jag och känner efter allt för mycket när även jag ska drabbas….

Oavsett om planerna framöver är skidbacke, sandstrand, skridskoturer, sportlovsläger eller picknick i naturen är det både kul och underlättar om man har med sig rätt prylar.

Själv klarar jag mig inte utan våra fina mattermosar, mumintermosar och emaljmuggar, perfekta för måltider och fika utomhus. Dottern får med sig en praktisk vattenflaska med plats för snacks till sitt sportläger (förutsatt hon blivit frisk) och väninnan som begivit sig söderöver kunde inte motstå vår härliga uppblåsbara pizzaslice. För övernattningar kan det vara kul med en ny och fräsch necessär (en utan tandkrämskladd inuti).

Nästa vecka är det som sagt sportlov i Stockholm, och det ska inte tillbringas i sjuksängen, fram till dess är maken förvisad att sova på vinden, sjuka barn trängs dock med mig i sängen, själv proppar i mig c-vitaminer, ingefära, Kan Jang och vitpeppar. Håller tummarna att det snart vänder, funderar på om det var nödvändigt att det snöade i natt och förbereder middag åt en familj som inte har matlust.

Just det, bilen gick sönder idag och jag fick bli bogserad till verkstaden….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gå med i vår kundklubb och få

10% rabatt

gäller då du handlar för 400 kr eller mer.

Förutom rabattkoden kommer du bli först med nyheter i Lilla Storks butik och du kommer få ta del av massa exklusiva erbjudanden.

Om du använder mobil så måste du klicka utanför denna pop-up för att stänga den.