I väntans tider…

Så går vi då här och väntar, och inget är väl så långsamt som väntans tider….

Vi väntar på våren som tycks ha något annat för sig just i år, men vi väntar också på en mycket efterlängtad muminmugg från Arabia. En underbart fin samlingsmugg gjord efter en av Tove Janssons originalteckningar. Och det är inte bara vi som väntar har vi märkt; vår första laddning av muggarna vi beställde hem förbeställdes av våra kunder, så de tog slut innan de ens kommit in i butiken! Nu har vi ökat på vår beställning, och hoppas att de ska räcka, i alla fall ett tag, för slut tar de, de här unika samlingsobjekten.

Sedan finns det många som går i väntas tider i Jämtland och Västernorrland, men de får allt se till att inte vänta allt för länge den dag det är dags att föda barn, då de har två timmars bilfärd att planera in i förlossningen, för att undvika behöva föda barn bilen, eller på de icke existerande rastplatserna på väg till sjukhuset, men mer om detta kommer ett längre inlägg inom kort.  Vi stödjer ockupationen av BB i Sollefteå, håll ut och knip igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *