Vilket himla tjat om Black Friday! Vad i hela friden är det egentligen undrade jag. Man vill ju inte verka dum och helt  samhällsfrånvänd, så jag kollade upp det:
”Black Friday kallas i USA den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag. Det är traditionellt även dagen då julhandeln inleds, och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa”.

Nu är blondinen lite mer informerad och tänker att ”Det är ju en trevlig tradition, jag borde visa andra att jag också hänger med”
Eftersom jag nämnde Mailegs kaniner igår så återkopplar jag till dem idag. Maileg är ett av mina personliga favoriter bland leksaksmärken idag. Delvis handgjorda mjuka djur och möbler samt massa andra tillbehör – så fina!
Så här kommer det:
Lilla Stork har Black Friday!  Köp en Maileg kanin/hare och extra valfria kläder till. Lilla Stork bjuder dig på extra kläder för samma klädsumma eller mer än det du själv har köpt! Du  bygger upp din egen Maileg-garderob – för halva priset! Gå in och välj här:
https://www.lillastork.se/produkt-kategori/leka/
Skriv in ”Black” i rabattkodsfältet när du handlar på  www.lillastork.se
S
kynda dig att beställa din favoritkanin eller hare, så den inte tar slut!
Vi har ett mycket stort sortiment av Mailegs produkter!

P.S Lilla Stork gillar långa helger så Black Friday börjar redan idag och slutar på fredag 27/11 kl. 23.59
Obs! Kan ej kombineras med andra ev. erbjudanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *