Använd gärna formuläret nedanför för att kontakta oss. Det går även bra att skicka ett mail till info@lillastork.se

Vi svarar så snart vi kan, men senast inom 24 timmar på vardagar.

Det går också bra att ringa oss måndag till torsdag 09.00-15.30 och fredag 10.00-15.00: 08 – 512 56 066 (om vi inte svarar så maila oss istället). Under sommaren har växeln begränsade öppettider, men det går bra att maila, så svarar så snart vi kan, info@lillastork.se

Frågor och svar

Vi kanske redan har svaret på din fråga?

Vad blir leveranskostnaden?

Frakten inom Sverige kostar från 59 kr och specificeras i kassan. Den beräknas på vikten på varorna i din beställning. Fri leverans inom Sverige för köp från 1000 kr.

Vilka betalsätt kan jag välja på?

Du kan välja mellan kortbetalning, direktbetalning via din bank eller Klarna.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar. Vid större kampanjer och inför stora allmänna helgdagar kan leveranstiden vara upp till 10 arbetsdagar. 

Är det säkert att handla i nätbutiken? Hur skyddas mina uppgifter?

Vi hanterar inga kontouppgifter i nätbutiken. Allt går via en extern betalningstjänst för säkra betalningar.

Lilla Stork tillämpar personsonuppgiftslagen (PuL)  och personuppgifter används två ändamål; för fullgörande av de avtal som ingås med dig som kund och för marknadsföring Lilla Storks produkter och tjänster. Uppgifterna lagras och används under trygga och säkra förhållanden. Dina uppgifter används inte för marknadsföring av tvivelaktiga produkter. Du har alltid rätt till insyn och till rättelse av eventuella felaktigheter gällande dina uppgifter. Dessutom har du rätt att avböja framtida marknadsföring. Adresserna lämnas ej ut till tredje part.

Vad händer efter jag beställt?

Då betalning gjorts skickar vi varorna till dig. Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Vid större kampanjer och inför stora allmänna helgdagar kan leveranstiden vara upp till 10 arbetsdagar.

Vilka får handla?

Alla som är över 18 år

Vilka betalsätt kan jag välja på?

Du kan välja mellan kortbetalning, direktbetalning via din bank eller Klarna.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar från 59 kr och specificeras i kassan. Den beräknas på vikten på varorna i din beställning. Fri frakt inom Sverige på köp från 1000 kr.

Kan jag ångra mitt köp?

Du har som kund har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varorna. Du kan välja att returnera hela eller delar av din beställning. Vid byte skickar vi dig en ny vara kostnadsfritt, du behöver däremot alltid betala returportot själv.

Bytesrätten gäller inte hygienartiklar och smink.

Klicka här för fler frågor och svar!

Skicka oss ett meddelande

[ninja_forms id=1]