Om Oss

Om Oss Mumin, inredning och lek. Din personliga butik på nätet!

Barnen är det viktigaste vi har och deras rum ska rymma så mycket. Det är deras egen oas, där allt från lek, vila och hänga med kompisar ska samsas med läxläsning och egen tid. Hos oss hittar du inredning till barnrum (0-7 år) och tweenierum (7-14 år). En hel del funkar även till oss vuxna.

Vi på Lilla Stork är själva föräldrar, så vi vet hur hur svårt det är att få ihop allt ett barnrum ska rymma. Vi hjälper dig att hitta snygg inredning och roliga detaljer. Här hittar du allt från möbler, filtar, textilier, lampor och förvaring till leksaker och amningskuddar. Vi jobbar  barnrum (0-7 år) och tweenierum (tweenie 7- 14 år) samt även presenter till högtider, dop och babyshowers – storkfester. Om du vill skicka dina egna bilder till oss och bli publicerad och omnämnd här på vår blogg, Insta eller Facebook där du har någon av våra produkter med, mailar du dem till oss info@lillastork.se Då får dina bilder synas hos oss! På Lilla Stork&nbsp kommer du att hitta unika märken som bara finns hos oss, och andra, stora välkända märken. Hög kvalitet är en självklarhet. Våra produkter ska vara lätta att kombinera, vara snygga och funktionella och inte minst uppskattas av barn och vuxna. Många av våra produkter är valda utifrån era förfrågningar och önskemål. Saknar du något? Hör av dig så att vi får veta det och så ser vi över om vi kan ta in det åt er. info@lillastork.se De produkter vi säljer är tillverkade under etiska förhållanden. Vi jobbar ofta och gärna med unika och handgjorda produkter. Välkommen att shoppa till hemmets viktigaste rum!  

Annelie Hellman
Ägare och grundare

Jag är mamma till två tjejer, gift och bor ett gammalt hus, men jag avskyr att renovera. Länge har drömmen om ett eget företag funnits, men aldrig passat bra med tanke på tidigare jobb och små barn. Så när äntligen tillfället dök upp att dra igång Lilla Stork tvekande jag inte. Jag hoppas du kommer trivs lika bra med Lilla Stork som jag!.

Anna Börjesson
Ägare och grundare

 Jag bor med min man och mina tre barn samt hundar och katter i ett hus i lantlig miljö.
Tre värdeord i mitt liv är: ärlighet, tillit och respekt. Det är tre ord jag försöker att leva efter och det är också sånt jag verkligen uppskattar hos andra. Mitt hus är, precis som Annelies, också gammalt - 200 år, men jag gillar att renovera! Att jobba med Lilla Stork är en dröm för mig med! Vårt mål på Lilla Stork är att alltid ge bästa service och att ha ett bra och intressant sortiment.