Vi har fått vårens injektion av inspiration, två härliga, fantastiska dagar på Formex!

Det finns så mycket fint, och helst skulle vi vilja ta in allt i butiken 🙂 några smakprov lägger vi upp redan nu, men sedan kommer mer följa de närmsta dagarna. Något vi är extra glada att ha fått in i butiken är den mysigaste lilla värmekudden för alla onda små magar. Önskar att jag hade haft dessa härliga kuddar till mina egna barn! De är inte bara varma och gosiga för bebisen, utan hjälper dessutom mot kolik och magont. Rekommenderas av Mamma Mia och BB Stockholm Family, bland andra BVC!

Vi kommer även börja arbeta med några nya leverantörer, bl.a. Gripsholm som har underbara lakan i bästa kvalitet, för både små och stora. Little Hearts bedårande filtar och lakan, och sist men inte minst roliga och pedagogiska experimentlådor från PedagogikProffsen.

Vi kommer utöka vårt sortiment av lampor och ta in jättefina och gulliga nattlampor.

Till  våra lite äldre barn (men även deras föräldrar) kommer du hitta högtalare, powerbanks och hörlurar i snygga coola färger!

Är det något du saknar är det bara att maila oss, så ska vi se vad vi  kan göra, eller om det är något som kanske redan är på gång!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *