Vad gör dig riktigt glad? Jag menar riktigt, riktigt glad?
Jag blir glad av många saker men de senaste veckorna har jag fått en absolut extra kick av våra kunder på Lilla Stork.
Vi kommer till jobbet varje dag och läser mail, packar ordrar, uppdaterar hemsidan, beställer nya produkter, pratar med kunder och leverantörer i telefon. Vi spårar paket som inte kommit till oss och reklamerar trasigt gods och en himla massa andra saker.
En del saker är inte riktigt lika roliga som andra. Det allra roligaste är när någon av er ringer eller mailar och vi har personlig kontakt med er! Häromdagen hade vi kontakt med Rebecca, t.ex. Hon ville veta mer om vår rottingdockvagn. När vi senare såg att hon sagt fina ord om oss på sin blogg så blev väldigt glada och det kändes extra roligt. Och vilka fina bilder hon lagt upp!
Precis som att ni – var och en av er – är viktiga för oss, så är det roligt att se att det vi gör för er också kan ha betydelse!

För inte så länge sedan berättade jag om en ung tjej som nyligen blivit mamma, Amanda.Vi blev så glada när vi kunde läsa att vi kunnat göra henne glad. Nu går vi till jobbet med lätthet och ser fram emot att få möjlighet att glädja fler av er!

Vad de skrivit om oss?
Det kan ni läsa här från ett inlägg en 23 feb. Rebecca Dufwall
och här ett inlägg från den 17 feb. Amanda Barwich

Fortsätt att tala om för oss hur vi kan bli bättre! Tack tack för allt det ni ger oss!

Dockvagnen Rebecca har, kan ni hitta här: Dockvagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *