Efter att ha samlat ihop sig efter sportlovsveckan möttes jag i måndags av en ny förfrågan från fritids; hur ska ditt barn vara ledigt under påsklovet?

Kvack! Ledigt igen??! Hur hinner man jobba? Hinner inte tänka på det just nu, så istället ägnar jag mig åt andra av livets små mysterier; Citrongurka! Har ni träffat på en sådan ännu?  Helt allvarlig fråga alltså – är det en ny sorts gurka? Ser ut som en vanlig gurka, men har en mycket sur smak, av citron. Har råkat få tag i en sådan två gånger nu, och gillar den inte. Är det något nytt, finns det något sådant, eller är det bara något som muterat i mitt kylskåp?

Jag har också drabbats av babyyra och skickar alla mina lyckönskningar till Victoria och Daniel, och deras lilla prins. Jag är dock övertygad om att just denna lilla prins har, och kommer få allt han behöver, så jag väljer att försöka hjälpa någon som inte har det lika bra och skänker en slant till BRIS istället, en organisation som gör mycket bra för utsatta barn i Sverige.

Vill du också göra något bra så kan du gå in och recensera och betygsätta de produkter du handlar från oss. För varje kund som går in och ger våra produkter betyg skänker vi just nu 5 kr till Barncancerfonden – många bäckar små 🙂

Slutligen är vi glada att en av våra fina elefanter från Simply Made har hittat ett nytt hem, titta på emsloo’s blogg och instagram så får ni  kika på fina bilder –  tack Emily för dina fina ord och fotografier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *