I veckan som gick packade och skickade vi iväg ett gäng med ordrar. Det var kul och stressigt. Själva fick vi felleveranser flera gånger så våra egna produkter blev försenade och det tog massor av tid att spåra och reda ut var leveranserna tagit vägen. Till slut var det fredag eftermiddag och vi fick en behövlig paus i form av helg. Under helgen som gick fick vi se några av våra kunder visa sina nya inköp från Lilla Stork på Instagram. Det var fantastiskt roligt. En av våra favoritbloggare och som också har ett fantastiskt vackert konto på Insta, lade upp bilder på produkter hon köpt hos oss. Då kopplade vi. Det är inte alltid man inser vem man skickar en order till, när man läser namnet och skriver ut etiketter till paketen.
När vi förstod att ett av paketen var till Maria, som i Marias Vita Bo  som beställt, blev vi inte bara otroligt glada och stolta. Vi kände oss direkt hedrade! MARIA hittar grejer hos oss som hon gillar! Och Beställer! Det tackar vi så mycket för Maria!
Ni som inte följer henne borde göra det direkt!  Hon är så duktig och inreder så vackert. En klar inspirationskälla för inredningsintresserade! Hon skriver bra och hon är vanlig schysst tjej!
Det är kul med sociala medier. Det kan ge oss möjligheten att se vad det blir av en del av de saker vi säljer. Tänk vad många saker som kanske blir vackra underverk och sprider massor av glädje hemma hos människor och vi har inte en aning!
Tack för att ni delar med er av era hem och inköp till oss.
Väldigt mycket tack till Maria, och tack för att vi får låna dina bilder och visa dem hos oss!

Sociala medier Marias Vita Bo
Huvudgavel – Lilla Stork Marias Vita Bo

Här kan ni se hur hon gjorde! http://mariasvitabo.blogspot.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *