De är så fina och har så hög kvalité att jag vill ta hem dem, även fast mina barn inte längre kan använda dem. Hur ska jag få folk att fatta vad det är vi har här på Lilla Stork?!
När vi var på fabriksbesök i Spanien och tittade på en eventuell ny leverantör kom vi dit för att vi var intresserade av deras design och högklassiga textilier. Ägarna verkade ha hjärtat på rätt plats och la vikt på saker vi värderar högt.
När det var dags för möte kom vi in i ett stort hus. Kontor, konferensrum och showroom. Vi diskuterade praktiska saker och efteråt gick vi till fabriken för att titta på tillverkningen. Då föll det sista på plats. Fabriken var mer en stor studio. Där satt 3 sömmerskor och i händerna hade de de fantastiska tyger i den mest fantastiska kvalite´som var anledningen till att vi var där i första hand.
Vi frågade om de bara hade 3 sömmerskor? Nej då, svarade de.
De har fler sömmerskor men några har valt att jobba med hemmet som bas idag, någon skulle komma in senare och någon hade redan gått eftersom hon hade ett litet barn. Just där tror jag att det blev ett möte med ingen återvändo. Vi var fast på riktigt. Sättet att jobba familjärt, med hög kvalite och stor respekt för individen samtidigt som man bedriver affärer är ju precis den kombination önskar samarbeta med.
Vi är stolta över att få representera dem i Sverige. När vi säljer deras barntextilier och amningskuddar dunkar våra hjärtan lite extra hårt och snabbt. Vi undrar vad kunderna kommer säga när de får hem sina saker. Vi undrar vad ni tänker när ni öppnar era paket och känner oöverträffad kvalité med era egna händer. Vi vill så gärna ringa och berätta hela storyn, och fråga ”Vad tycker du??” Men vi inser att det inte skulle vara professionellt. Vi inser att vi skulle vara lite väl påträngande och intensiva. Det vill vi inte men vi skulle bli väldigt glada för feedback från er!

Efter en sådan dag känns det extra varmt i hjärtat och så här inför Valentin och Alla Hjärtans dag, vad har du på Hjärtat?
Här kan du se våra fina produkter från Belino 

Belino filt chair AH Lilla Stork

Belino rosa påslakan med örngott
Belino rosa påslakan med örngott
Liber örngott med fågel
Liber örngott med fågel
Toscana påslakan och örngott med vacker kant
Toscana påslakan och örngott med vacker kant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *