Vad vore livet utan dig? Så mycket tråkigare i vart fall…

Såhär i Alla hjärtans dagstider är det mycket fokus på våra älskade hjärtan; alla våra nära och kära. Visst är det härligt med blommor, kort, meddelanden och presenter. Men visst vore det väl toppen om vi kunde göra något som är bra på riktigt för alla våra älskade hjärtan? Både våra egna och andras.

Blommor, middagar och presenter i all ära, men håll med om att det egentligen finns bättre sätt att visa våra kära vad de betyder för oss. Vad är väl viktigare än ett hjärta som klappar, på riktigt! Visste du att varje år föds det 1000 barn med hjärtfel i Sverige, det är i genomsnitt 3 barn per dygn. Att våra hjärtan slår 100.000 gånger per dygn och pumpar 10.000 liter blod genom kroppen – dag in och dag ut, varje dag, hela livet – inte konstigt att hjärtat kan bli trött och slitet och kan behöva lite hjälp någon gång.

Vill du verkligen hjälpa ett hjärta och ge bort en fin present inför Alla hjärtans dag kan du sätta in en slant hos Hjärt- och lungfonden https://www.hjart-lungfonden.se/-Nyheter-/Ge-en-gava-till-hjartat/

Eller så gör du som jag och swishar över en slant till Hjärt- och lungfonden istället: 123 90 91 92 7.

Kanske kan din Alla hjärtans dags present i år glädja någon på riktigt – och glöm inte bort att det lika gärna kan vara en investering i ditt eget, dina barns, föräldrars, syskons som bästa väns hjärta.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *