Tänk om ni, alla våra kunder och storkmedlemmar, bara visste hur ni helt omedvetet, ger oss massor av inspiration och ideér till nya kampanjer!

Idag t.ex, måndag morgon, åter på jobbet med hela helgens samlade beställningar framför oss.

En order visade sig vara en necessär, och så satte fantasin igång. Snart befann vi oss på en helt annan plats kallad sommar. Här var det varmt och skönt, långa och lata dagar med familjen och semester. Resor och packning, och necessärer.

Necessärerna hemma i min familj brukar ha en trist egenskap. Det visar sig att då jag öppnar den, efter att inte använt den på ett tag, brukar upptäcka att det är här tandkrämstuben, hudkrämen och schampot som jag letat efter legat och gömt sig hela tiden. Ofta nedpackade i all hast och med halvt om halvt påskruvade lock. Det innebär att en smetig mint- och shampodoftande sörja nu runnit ut i hela necessären samt ej att förglömma, kletat fast sig i den kvarglömda hårborsten. Det är inte här man vill stoppa sin tandborste…

En ny fin (och ren) necessär, det är i alla fall vad som behövs inför sommaren hemma hos mig!

Kanske är det fler än jag som har detta problem. Vi bestämde oss, med dessa kladdiga minnesbilder framför oss, att starta månadens kampanj, som en av ni, våra kära kunder inspirerat oss till 🙂

I maj erbjuder vi därför alla er som köper en våra stora necessärer från Smallstuff, i färgerna blå eller röd, en extra liten necessär i samma färg på köpet!

Koden som används är ”linn” efter upphovskvinnan 🙂

Så behöver du uppdatera/fräscha upp ditt necessärförråd, skynda dig att göra det hos oss, för vi kör endast detta erbjudande i maj månad, eller så långt lagret räcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *