du får aldrig bliva stur. Så känns det när jag tittar på mina barn, särskilt efter en helg av kalas och firandes, då de båda fyllt år. Hur blev de så stora? Stanna tiden, jag hinner inte med. Väx inte upp så fort!

Övernattningskalas, hål i öronen och stängda dörrar där tjejer pratar och fnittrar. Föräldrar ej välkomna. Särskilt inte pinsamma sådana, dvs jag.….

Mina två små tjejer som alltför snabbt växer upp, jag gläds åt att de växer och utvecklas, på samma gång som jag fasar för kommande tonår. Samtidigt önskar jag inget hellre; Kära lilla krumelur, bli stur. Så länge jag får vara med. Jag vill se mina älskade barn växa upp, och jag vill vara med. Länge. På samma sätt som mina föräldrar är med, och finns där för mig, och ställer upp, i alla väder.

Osökt kommer jag då in på barnkalas. Roligt javisst, men ofta med kort framförhållning. Presenter som skall införskaffas, efter jobbet, eller på lunchrasten. Varje vecka känns det ibland som. När man känner sig nöjd med att varit kreativ och hunnit köpa en present dimper nästa inbjudan in. Lösningen för oss har varit att köpa på oss ett litet lager av presenter. Det måste nog bli mitt tips inför kalassäsongen: ha alltid några bra presenter hemma! Bara att plocka fram och slå in lämplig gåva.

En hel del presenter, alla under 200 kronor hittar du just nu under ”Presenter” på hemsidan, gå in där, och lagra upp, så slipper du stressa nästa gång barnen ska på kalas. Du hittar dem här. 

Själv tänker jag gå ut och sätta mig och njuta av en helt underbar solig kväll i septembersolen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *