När vilda drömmar blir verklighet.

Har du haft en vild dröm någon gång? Tänkt att om bara…… Tänk om jag kunde…. Jag skulle vilja……Om jag bara vågade…..

Gör det! Låt någon av dessa vilda otänkbara drömmar bli verklighet!

Det blev det för mig, då vi, Anna och Annelie för ett år sedan slog upp portarna (eller hemsidan) till Lilla Stork!

Vi båda hade lämnat vår trygga tillvaro (med inte vår drömtillvaro) med fasta jobb. Efter att ha jobbat i många år inom marknadsföring och försäljning kände vi båda att vi ville göra något annat, något vi skapade själva, något eget, driva på egen hand, testa om vi kunde, och få ägna oss åt något vi brinner för; barn, inredning och fina saker!

Idag går vi till jobbet varje dag och tycker det är kul! Att känna att varje sak vi tar in i butiken är något vi gillar, att prata med kunder och leverantörer och få massor av härlig feedback, att vara problemlösare och allt-i-allo.

Vår vilda dröm som startade för snart två år sedan är idag en verklighet för oss. I dagarna fyller vi 1 år och det vill vi gärna fira såklart!

Därför kör vi fraktfritt hela helgen – ange koden ”kalas” så får du ditt köp utan att behöva betala frakten! Gäller t.om. söndag 4 december, kl. 23.59.

Kika gärna in och se om du hittar några favoriter, kanske passa på att handla till jul!

Några av våra nyheter är vår härliga ”wow-kollektion” som du hittar här.

Fina lampor från Irislights hittar du också i butiken, klicka här.

Våra härliga handsydda gosedjur, som vi är själva med i Sverige att sälja. Vill du ha något som inte är massproducerat ska du kika här.

Sist men inte minst, våra superlyxiga lakan från Belino, som vi också är ensamma i Sverige om att sälja, lika underbara att få, som att ge bort, du hittar dem här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *