Sportlovsveckan i Stockholm är i full gång. Jag faller direkt i fällan att vilja vara på flera ställen samtidigt.
Jobba med Lilla Stork och vara hemma med barnen. Det finns massor av aktiviteter som man kan hitta på med dem.
Samvetet säger att det är ju SPORT-lov! Alltså, sportaktiviteter är det som gäller!
Så min hjärna är igång ”Service till dina kunder Anna, packa ordrarna du fått in och skicka omgående, ut och sporta med barnen, var en bra mamma nu och se till att aktivera dem och dig och se också till att ha roligt under tiden!”
Så blir barnen sjuka också. Inte alla givetvis. Betyder, jobba på kontoret, var hemma och vabba och var ute och leka! Samtidigt!
Hur skulle det vara om jag kunde göra det som är så enkelt när jag säger det till andra ”tagga ned och gör en sak i taget och var tillfreds med det”.
Det är precis vad jag ska göra nu. Ta några djupa andetag och göra en sak i taget med prio på det viktigaste först.
Jag har redan packat ordrarna som skulle gå iväg idag. Inget bolag tar nya leveranser efter 13. så resten går iväg i morgon.
Nu gå hem och ta med ungarna på en liten utflykt ned till havet där vi sätter oss på en rastplats för att fika. Du kommer vi vara ute, de sjuka kan vara med och dricka varm O´boy och bara vara med en stund medan de friska kan leka runt i skogen.
Perfekt att ta med Lilla Storks Mat-termos med djurmotiv på det här eventet. Alla har sin egen favorit och det enda jag behöver göra är att fylla dem med något varmt och gott!
Har ett skönt lov mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *