Ja, alltså vilket kör ni på?
Jag är ingen älskare av kyla och vinter, så vår- och sommarhalvåret är min tid. Sommarhalvåret?
Som namnet antyder borde den perioden rimligen vara i ett halvt år. Mer eller mindre. Grejen är den att en frusen själ som jag börjar krampaktigt hamra in mantrat ”Snart blir det bättre, våren inte så långt bort, bara jul, nyår, sportlov och när påsken passerat är våren och värmen här”. Det är en ren överlevnadsstrategi för min del. Ett sätt att se ljuset i tunneln. Men på riktigt!
Jag är visserligen blond och tror det bästa om det mesta men ärligt talat – hur många gånger kan man gå på en och samma grej? Ni vet det gamla uttrycket att säkraste beviset på en idiot är en person som gör samma sak om och om igen och förväntar sig olika resultat. Handen på hjärtat – jag tror varje år att våren ska komma men faktum är att jag blir lika lurad varje gång. Först är det vinter, sen är det vinter, sen är det vinter och SEN är det midsommar och då börjar lövsprickningen. Sedan – mina Damer och Herrar – drar höstterminen igång!
Bitter? NÄ ja´e´inte bitter!!!
Jag har tänkt om. Jag kommer nu börja att skippa våren. Ja, ni hörde rätt. Jag skippar våren. I fortsättningen tar jag lugnt min kaffekopp (Muminmugg så klart!), tänder en brasa i öppna spisen och scrollar resebilder från Karribien på Insta.

Förresten, sedan vi öppnade Lilla Stork och ser hur mycket ni gillar Mumin, har jag blivit Muminbiten jag med. Familjen favoritmugg, av de vi har i butiken just nu, är Kärleksmuggen

Inte alls förvånande så är det Arabias mugg Mumindalen Akvarell som just nu som vi just nu säljer mest. Den kommer ju så småningom bli värdefull i skåpen hemma hos Muminfantasterna. Detsamma gäller ju muggen Sommarteater som också kommer att säljas under en begränsad tid. Men titta på hela vårt Arabiasortiment och hitta just din favorit och värm upp dig med.
Var vänliga mot er själva och varandra kära Vänner!

Bilden i inlägget är lånad av Arabia/Fiskars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *