Sommar, vänskap och tid att umgås Nu är det sista dagarna i skolan och sommaren är redan här. Det är inte så ofta vi får njuta av värme en längre tid i vårt vackra Sverige. Men i år har vi den förmånen.

Sommar betyder för de allra flesta att vi kommer att resa mer än vanligt. Kanske inte långt bort. Kanske är det bara en övernattning hos en kompis på andra sidan gatan, kanske är det till ett älskat landställe eller stora längre resor.

Oavsett vad vi ska göra eller var vi ska övernatta behöver vi packa lite tillhörigheter. Vi har tagit in 2 vackra weekendbagar och necessärer som passar för alla kortare bortavsitelser. Du hittar nyheterna Ökenblommor och Folk Dove här.

Weekendbag Ökenblommor
Weekendbag Ökenblommor

Ibland ska man bara göra en utflykt med lite fika och picnic någonstans.
Sommaren ger oss fler tillfällen att umgås än de kyliga dagarna på året. Det är så enkelt att bara slänga ner en filt i en bag och en termos med god dryck samt något gotta att tugga på. En perfekt picnic behöver inte vara mer komplicerad än så. Nya termosar vi vårt sortiment är La petite rose  och Astrid. Vi har ju så klart kvar alla våra Mumintermosar.

Termos med Mugg, Blommönster Astrid
Termos med Mugg, Blommönster Astrid
Badring Stor Uppblåsbar Flamingo
Kul sommarlek med flamingobadring

Nu är det ju också så roligt att få vara fri att bada ute, i härliga sjöar och pooler.
Jag vill också passa på att tala om att vi har bra priser på våra uppblåsbara badleksaker just nu. Du hittar dem HÄR

Vi brukar ha vår Flamingobadring med oss när vi sticker ut med båten. Våra ungar älskar den! Det är så roligt att sitta och titta på dem när de leker och skrattar i vattnet.
Vad vi än ska göra handlar det nästan alltid om att få umgås. Med vänner, familj eller möta nya bekantskaper.
Vi önskar alla våra gamla kunder och alla som ännu inte hittat hit, en riktigt fin och minnesvärd sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *